Klantenservice Mijn Account Zakelijk
Home  // Nieuws 

Grootste wijnproeverij van Nederland

Geplaatst op: 20-01-2016 00:00

Bestel voordat het is uitverkocht alvast de 4 flessen Montgras voor de eerste en grootste wijnproeverij van Nederland! Powered by 24Kitchen, MontGras en Wijny.nl

De uitzending staat gepland op ZATERDAG 12 MAART 2016 om 21:00 bij 24 Kitchen TV !

Wintertijd, Glühwein tijd!

Geplaatst op: 06-12-2015 12:03

Het is weer 100% Glühwein tijd en we hebben extra veel ingekocht dit jaar.  Bestel deze week tegen extra voordelige prijzen met minimaal 1,- korting per fles, oplopend bij afname van meerdere doosjes.

Nieuw in ons assortiment dit jaar is de AVONDMAALWIJN.

Biologische wijnen & nieuwe productietechnieken

Geplaatst op: 27-07-2015 00:00

Nederland gaat steeds meer maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarbij hoort natuurlijk ook biologische wijn! Ook hebben wij ons ruime assortiment uitgebreid met wijntjes van de toekomst!

Picknickmand + GRATIS fles wijn naar keuze!

Geplaatst op: 02-07-2015 00:00

De warme dagen zijn aangebroken! Wat is er nou fijner dan gezellig buiten eten met je geliefden? In samenwerking met Picknickmandenshop.nl hebben wij een super aanbieding voor onze trouwe klanten! Een handzame en compacte picknickmand die ideaal is voor een dagje uit incl. gratis fles wijn naar keuze!

Snoepgoed in wijn?!

Geplaatst op: 30-06-2015 00:00

Met de warme zomerdagen op komst hebben wij weer heerlijke en bijzondere wijnen toegevoegd aan ons assortiment! Wat dacht u van ideale zomerwijnen in handzaam formaat of chocolade in wijn? Jazeker, dit bestaat !

Samenwerking met ontwerpbureau: Design by Lili

Geplaatst op: 25-06-2015 00:00

Sinds kort werkt Wijny nauw samen met ontwerpbureau Design by Lili! Dit grafisch design bedrijf is opgericht in maart 2015 en wordt gerund door een jong designersduo. Of het nou gaat om het creëren van een nieuwe identiteit, het vernieuwen van een huisstijl, het ontwerpen van promotiemateriaal of andere communicatiemiddelen, bij Design by Lili ben je aan het juiste adres.

Happy Chardonnay Day

Geplaatst op: 21-05-2015 09:00

Het is vandaag Chardonnay Day!

Verwen uzelf en/of een ander met dit heerlijke proefpakket met 12 exclusieve Chardonnay's van: € 99,- voor: € 79,- !

Casa Rural Candidato Tempranillo

Geplaatst op: 13-02-2015 00:00

Wie wel eens in Spanje komt kent de echte Spaanse wijnen natuurlijk als geen ander. De Tempranillo is één van de meest gedronken wijnen uit dit land en BON Import Almere heeft een super lekker flesje gevonden welke wij graag met jullie willen delen. 

Macedonisch Proefpakket Majestic

Geplaatst op: 13-10-2014 00:00

Dat er uit Macedonië ook enorm goede wijnen komen bewijst dit hemelse proefpakket van het familiebedrijf Imako.

Imako bestaat al sinds 1989, gevestigd in de stad Štip. De wijngaarden liggen in het midden en het oosten van Macedonië, in de wijnregio Povardarie. De capaciteit van het wijnhuis ligt op ongeveer 10 miljoen liter kwalitatief hoogwaardige wijn per jaar. Hiermee is het de derde grootste wijnleverancier in Macedonië . De capaciteit is niet het enige pluspunt, maar ook de wijze waarop de wijn wordt geproduceerd en gebotteld. De kennis en apparatuur zijn in lijn met de meest moderne en verfijnde wijntechnologieën.

De droom van het bedrijf is om een erkend merk te zijn dat kwaliteitswijnen voor elke tafel biedt zowel op de binnenlandse als de wereldwijde wijnmarkt. Zij willen kwaliteitswijn beschikbaar maken voor iedere consument, daarom bieden zij een diversiteit in de verpakking en soorten wijnen.

Onze eigen Hongaarse Merlot valt in de prijzen!

Geplaatst op: 07-07-2014 00:00

Onze best verkochte Merlot krijgt bevestiging op het Finger Lakes Wine Festival!

één van de grootste wijn festivals ter wereld word gehouden in New York, honderden merken en tientallen landen laten hier hun wijnen proeven. En juist hier krijgt onze wijn welke wij zelf importeren uit Hongarije een medaille.

Macedonië, ook een fantastisch wijnland !

Geplaatst op: 13-05-2014 00:00

Ons exclusieve wijnassortiment breidt alleen maar uit! Zo hebben wij mooie wijnen die afkomstig zijn uit het hart van de wijnproductie in Macedonië. Deze mooie wijnen hebben wij gevormd tot maar liefst twéé sublieme proefdozen! Verwen uzelf en/of een ander met een van deze heerlijke 12-delige proefpakketten!

Zomers genot: De Esteio Vinho Rosé

Geplaatst op: 24-04-2014 00:00

Esteio Vinho Rosé, een sprankelende, trendy rosé uit Portugal. Heerlijk in combinatie met onderstaande zomerse recepten. Probeer hem nu voor maar €4,49 per fles!

Doppio Italiaans Premium Proefpakket

Geplaatst op: 18-04-2014 00:00

Wilt u tijdens deze lentedagen ook genieten van een heerlijk glaasje wijn? Dan is het 'Doppio Italiaans Premium Proefpakket’ echt iets voor u!

BON Import & Hongarije Plaza

Geplaatst op: 06-02-2014 00:00

Zaterdag 15 maart 2014 is het zover!

Dan vindt alweer de derde Hongarije Plaza plaats. Hongarije Plaza is dé landelijke ontmoetingsdag voor alle geïnteresseerden in Hongarije in Nederland en België. Het evenement is verhuist van het najaar naar het voorjaar om zo meer potentiële Hongarije-vakantiegangers te kunnen interesseren.

De Grote Hamersma 2014 & Esk Valley

Geplaatst op: 03-12-2013 00:00

Nu we in Nederland steeds meer wijn zijn gaan drinken, neemt ook de dorst naar informatie toe. De Grote Hamersma is er om die dorst te lessen. Met heerlijke, in volstrekt eigen ‘taal’ geschreven proefnotities plus rapportcijfers. Van álle wijnen die er in Nederland toe doen. Met speciale biobijlage en uniek wijnwoordenregister. Te koop bij de supermarkt, de bekende slijterijketens, wijnspeciaalzaken van naam en faam en die leuke, kleine internetpareltjes.

Harold Hamersma weet ze stuk voor stuk te vinden en deelt die kennis graag met de vaderlandse wijnliefhebber. De DGH is een begrip geworden en mag dan ook niet ontbreken in uw boekenkast of op uw keukenplank!