Klantenservice Mijn Account Zakelijk
Home  // Nieuws  // Snoepgoed in wijn?! 

Snoepgoed in wijn?!

Geplaatst op: 30-06-2015 00:00

Beste wijnliefhebber,

Met de warme zomerdagen op komst hebben wij weer heerlijke en bijzondere wijnen toegevoegd aan ons assortiment! Wat dacht u van ideale zomerwijnen in handzaam formaat of chocolade in wijn? Jazeker, dit bestaat !

Op zoek naar een ideaal cadeau voor een chocolade liefhebber (of voor jezelf!)? De Au Chocolate Sparkling heeft aroma’s en smaken van echte chocolade! Hij is licht mousserend en kan worden gedronken als aperitief of bij een dessert. Uniek in de markt !

Zeer origineel zijn de Vulcano Sparkling Wines : licht mousserende wijn cocktails met prachtige metallic en parelmoer effecten! Deze zijn te danken aan een natuurlijke kleurstof welke loskomt wanneer de fles geschud wordt. Deze bubbels hebben een aangename zoete en frisse smaak en zijn geschikt voor ieder moment van de dag!

Fun fact: deze kleurstof wordt ook gebruikt in snoepgoed zoals M&M's.

Wij hebben de ideale zomerwijn voor op het terras, strand of picknick! Geen glazen, flessenopeners of losslingerende kurken meer, deze zijn verleden tijd! De Cedro Rood en Wit mini bevatten elk 250 ml en zijn dé perfecte wijnen om te serveren en mee te nemen! Niets is vervelender dan een hele fles wijn te openen om die vervolgens halfvol weg te gooien. De Cedro mini’s bieden u de perfecte oplossing, bestel ze nu!