Klantenservice Mijn Account Zakelijk
Home  // Wijnproeverijen 

Wijnproeverijen

Wij verzorgen wijnproeverijen bij u thuis of op kantoor, of op diverse leuke en unieke locaties. Wilt u een gezellige avond met familie, vrienden of collega's?

Vraag om een vrijblijvende offerte op maat.

Gedurende gemiddeld twee uur zullen wij de samen met u geselecteerde wijnen presenteren aan uw gezelschap en er een leuk verhaal over vertellen. Eventueel zorgen we ook voor bijpassende kleine hapjes. Wijn proeven is verre van saai !

Feesten & Partijen
Ook voor uw bedrijfsborrel, verjaardag of bruiloft kunnen wij zorgen voor heerlijke flesjes wijn, champagne of voordelige bubbels, glaswerk en eventuele andere benodigdheden.

Na uw feest komen we desgewenst alles weer opruimen en afhalen. De gewenste flessen zijn in overleg eventueel van te voren tegen kostprijs te proeven.

Champagneservice
Voor al uw bruisende momenten.

Het JA woord bezegelen met een glas heerlijke bubbels, een Champagneontbijt bij u thuis, toasten op uw nieuwe boot. er zijn zoveel momenten te bedenken waar een glas bubbels op zijn plaats is.

Onze Champagneservice is al inzetbaar vanaf 5- per glas !

U krijgt dan een goed gekoelde heerlijke bubbel in echte glazen en na afloop ruimen we de rommel weer voor u op. Makkelijker kan het niet.

Voorproeven / Persoonlijk advies
Indien gewenst komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken. De kosten voor dit advies bedragen éénmalige voorrijkosten en de eventuele kosten voor de mee te nemen proef flessen.

Offerte op maat
Voor een snelle offerte op maat verzoeken wij u de volgende gegevens te mailen naar info@bonimport.nl

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
Naam
Adres
Emailadres
Telefoon
Datum van uw bruisende moment / evenement
Aantal personen
Eventuele opmerkingen