Facebookpixel
Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
Klantenservice Mijn Account Zakelijk
Home  // iDeal   

iDeal

Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Creditcard

Creditcard is een veelgebruikte debet betaalmethode, zowel binnen als buiten Europa. Betalen met jouw creditcard via MultiSafePay verzekert u van een veilige internationale betaalmethode.                     

Paypal

PayPal biedt een flexibele en betrouwbare e-wallet voor betalingen middels credit kaart, bankrekeningen, of de PayPal balans.

Achteraf betalen via Klarna

Betaal de factuur binnen 14 dagen met iDEAL of via een overschrijving. U betaalt geen rente. Uitgebreide informatie over achterafbetalen kan je hier vinden.

Cadeaukaarten

Cadeaukaarten zijn een eenvoudige manier om meer bezoekers aan te trekken in uw webshop en om nieuwe doelgroepen te bereiken. Betalingen van deze kaarten verlopen via MultiSafePay en ondersteunen de volgende 2 kaarten: VVV Giftcard en de YourGift card.

Vooruitbetaling

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van BON Import BV overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

BON Import
IBAN: NL97INGB0008450175
BIC: INGBNL2A

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.