Wij gebruiken functionele & tracking cookies om het winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken en kun je informatie delen via social media. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met het verwerken van de gegevens die wij verkregen met behulp van deze cookies.
  Vragen? Bel 036-5366086
Home  // Wie zijn wij?   

Wie zijn wij?

BON Import BV en Gadgets & Trends zijn inmiddels niet meer weg te denken van het internet.

Begonnen in 1998 met een simpele Startpagina, een ontbijtservice en uitgegroeid tot een (internet) onderneming met honderden vaste afnemers in Nederland, België en Duitsland en duizenden nieuwe klanten per jaar, zowel bedrijf als particulier.

 Met meer dan 42 eigen online winkels en meer dan 100 klanten die gebruik maken van de door ons in eigen huis gemaakte structuur voor zowel ecommerce en hosting, maar tevens opslag en distributie behoren wij tot één van de grootste en snelst groeiende binnen onze sector.

Onze diensten

Opslag en Distributie van eigen producten zoals TileVision de Badkamertelevisie en Playseat (Feel the evolution), distributie voor derden zoals EIS inbouwradio's en NU (Electronica Gadgets) en distributie van o.a. Serra Lunga (Verlichte Bloempotten).

A tot Z E-Commerce Internet Marketing en Webcontent management voor kleine en grote klanten. Wel of niet in combinatie met opslag en distributie. Ook inkopen, logistiek en aftersales behoren tot de mogelijkheden.

Website ontwikkeling en Hosting voor zowel al onze eigen websites alsmede voor onze klanten.

Stageplaatsen

BON Import BV heeft regelmatig stageplaatsen voor studenten algemene economie , ICT, logistiek en leerlingen van de grafische school.

Stuur je CV, je leerdoelen en natuurlijk wat informatie over jezelf naar info@bonimport.nl